De supersnelle Sint : hoe Sint te vroeg bij het kasteel in Oijen aankomt - Bast, Ivonne, ....-; Jansen, Helma, ....- (Soest : Uitgeverij Boekscout, 2023)
Sinterklaas is bang om te laat in Nederland aan te komen, dus gaat hij met een supersnelle speedboot richting Nederland. Daar aangekomen mist hij de kinderen op de kade, de pieten, en alle bedrijvigheid die daar bij komt kijken. Omdat het niet anders kan gaat hij zelf maar aan de slag samen met de barones, die in het mooie kasteeltje in Oijen woont. Ontzettend moe valt hij daarna in zijn bed in een diepe slaap, om ‘s ochtends een mooie verrassing te krijgen.
Keywords: Prentenboek; Sinterklaas