Team smile : bewust kiezen voor een werkplek waar iedereen zich goed voelt - Steenbeke, Katrijn, ....-; Deprez, Ann-Sophie, ....- (Leuven : LannooCampus, 2023)
Met Team Smile haal je de corporate positivity-methode in je organisatie binnen. Een positieve cultuur binnen jouw organisatie ontstaat niet vanzelf; het vergt inspanning en toewijding. Het verbeteren van je functioneren is een vaardigheid die je kunt ontwikkelen, zowel in eenvoudige als uitdagende situaties. Team Smile biedt praktische inzichten en concrete stappen die je kunt nemen om actief bij te dragen aan het bevorderen van een positieve mindset, effectieve communicatie, sterke verbindingen, betrokkenheid en een positieve werksfeer in je team en organisatie.
Keywords: Arbeidstevredenheid; Corporate Positivity-methode.