Aandacht, aandacht! : iedereen op sprookjesjacht! - Misslin, Sylvie, ....-; Piu, Amandine, ....-; Goeminne, Siska, ....- (Eke : Uitgeverij De Eenhoorn, 2023)
De kleine ridders zijn in het bos op zoek naar een meisje in het rood. Ze komen een prinses tegen, een kat met laarzen, biggetjes, een reuzegrote man, een oude vrouw met een punthoed en zelfs... een wolf! Maar waar is het kleine meisje naartoe?
3-5
Oyez, oyez! Petits chevaliers!
Keywords: Sprookjes; Fantasiefiguren