Inspiratieboek : creatief communiceren met kinderen en jongeren - Baarda, Ben (Dirk Benjamin), 1947-; Sieders, Greetje, ....- (Amsterdam : Uitgeverij SWP, 2022)
Hoe maak je met kinderen of jongeren op kindvriendelijke wijze moeilijke onderwerpen bespreekbaar? Hoe krijg je informatie van ze over henzelf en hun leefomgeving? Inspiratie voor tientallen praktische en creatieve werkvormen, voorbeelden en technieken.
Keywords: Communicatie jongeren; Communicatie kinderen