Junior coachkaarten : laat kinderen praten en hun talent ontwikkelen - Blaauw, Espérence, ....- (Huizen : Uiteverij Pica, 2021)
Het spel Junior Coachkaarten bestaat uit 42 kaarten. Elke kaart bevat een leuke foto en een prikkelende vraag. De kaarten helpen kinderen verwoorden wat ze voelen en denken, zodat ze bewuster worden van zichzelf. Dankzij de Junior Coachkaarten ontdekken kinderen waar ze vrolijk van worden, wat ze belangrijk vinden, wat ze niet leuk vinden en wat ze graag willen bereiken. Zo leren de kinderen wat hen bijzonder maakt en krijgen ideeën om hun talenten te ontwikkelen. De Junior Coachkaarten zijn een hulpmiddel voor ouders, leerkrachten en begeleiders om een gesprek op gang te brengen met kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Info op www.coachkaarten.nl
Voor kinderen van 6 tot 12
Keywords: Coachkaarten; Gesprek met kinderen