Times Up Family - Sarrett, Peter, ....- (Brussel : Repos Production SRL, 2004)
In dit leuke partyspel probeer je in 30 seconden je teamgenoten zoveel mogelijk dieren, voorwerpen en beroepen te laten raden door ze te omschrijven of uit te beelden. In de eerste ronde mag je de opdracht op jouw kaart uitgebreid beschrijven en mogen je teamgenoten meerdere keren raden. De tweede ronde wordt met dezelfde opdrachten gespeeld, maar ditmaal mag je de opdracht maar met één woord beschrijven en mogen je teamgenoten ook maar één keer raden. De laatste ronde wordt wederom met dezelfde opdrachten gespeeld, maar ditmaal mag je de opdracht alleen uitbeelden of beschrijven door geluiden te maken. Het team dat de meeste opdrachten goed geraden heeft, zal de winnaar zijn van dit leuke partyspel.
Vanaf 8 jaar, voor de ganse familie
AS D'or Jeu de l'année Cannes 2006
Keywords: Coöperatief spel voor Lager onderwijs