The A Game (Brugge, 2023)
Doel van het spel is om anderen bewust te maken over het omstandersprincipe. Het is belangrijk wanneer iemand geconfronteerd wordt met seksueel grensoverschrijdend gedrag, dat er hierbij ingegrepen wordt om dit te voorkomen. Spelverloop: je haalt alle voorwerpen uit de doos en legt het rad en de kaarten per kleur op tafel. De oudste persoon draait als eerst aan het rad en neemt een kaart van de stapel met het kleur waarop het rad stopt. De speler leest de kaart voor aan de groep en voert de opdracht uit. Daarna is het aan de volgende speler.
Keywords: Omstandersprincipe; Spelmateriaal