Mavo & ik 3 : leerwerkboek voor 2e graad - Defrijn, Tom, ....-; Verkinder, Elke, ....- (Wommelgem : Van In/De Boeck, 2023)
Aan de hand van enkele spilfiguren, jongeren die over de verschillende jaren heen meegroeien met je leerlingen, en hun verschillende ervaringen met hedendaagse thema’s, leren je leerlingen om met een kritische blik naar de wereld om hen heen te kijken en die beter te begrijpen. De geleidelijke opbouw van de opdrachten komt tegemoet aan de leernoden van leerlingen van de B-stroom en arbeidsmarktfinaliteit: we doen het stap voor stap. Mavo & ik werkt op basis van een duidelijke structuur, gebaseerd op de OVUR-methode.
Arbeidsmarktfinaliteit, B-stroom
Keywords: Maatschappijleer