Match 3: Natuurwetenschappen - Wiskunde : leerwerkboek: set modules 1-6 - De Pauw, Ann, ....-; De Smet, Frie, ....-; Giebens, Isabel, ....- (Kalmthout : Pelckmans Uitgevers, 2022)
Ook voor Natuurwetenschappen en wiskunde biedt Match je zes bundels. Samen met de bundels van Maatschappelijke vorming en Nederlands vormen ze een unieke thematische Match. De minimumdoelen en leerplannen leggen de lat hoog voor Natuurwetenschappen. Via authentiek bronnenmateriaal, wetenschappelijke onderzoeksmethodes, metingen en eenvoudige proefjes oefenen de leerlingen de STEM-doelen. Voor wiskunde zorgt de veelheid aan oefeningen op verschillende niveaus ervoor dat je wiskunde op maat kunt aanbieden. Ook in deze bundels zijn er wiskundelabs en wetenschapslabs voor het inoefenen van de basisvaardigheden. Na elk thema is er voor natuurwetenschappen en wiskunde een Test Jezelf.
Bevat: Module 1: Me, myself and I - module 2: On the move: beweeg mee - module 3: een menswaardig leven - module 4: my smartphone # my life - module 5: in vuur en vlam - module 6: vandaag besteld, morgen geleverd