Koning van mijn bed - Dreesen, Jasper, ....-; Dijkstra, Aron, ....- (Hasselt : Clavis Uitgeverij, 2018)
Aaron is dapper en soms een beetje stout. Op een avond vindt hij een monster onder zijn bed. Het eet enge dromen, zodat Aaron goed kan slapen. Nu zit de buik van het monster vol. Hij wil onder het bed vandaag kruipen, maar hij is te groot geworden. Kan Aaron het monster helpen? En durft hij dan nog te gaan slapen? Een grappig verhaal op rijm over dapper durven dromen. Voor nachtkoningen en nachtkoninginnen vanaf 4 jaar.
3-5
Keywords: Bang zijn. -- Slapen