Ondersteuning van mensen met ernstige meervoudige beperkingen : handvatten voor een kwaliteitsvol leven - Maes, Bea, ....-; Vlaskamp, Carla, ....- (Leuven : ACCO, 2020)
Kinderen en volwassenen met ernstige meervoudige beperkingen stellen ons voor bijzondere uitdagingen. Het tegemoetkomen aan hun complexe zorgvragen en ondersteuningsnoden is vaak een zoektocht, met vallen en opstaan. Dit boek wil ouders, familie en (toekomstige) professionele hulpverleners houvast bieden in die zoektocht.
Keywords: Handicap; Hulpverlening; Personen met een handicap