Help! Een verrassing! - Bos, Miriam, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2023)
Help! Suusje Eekhoorn heeft een verrassing voor August de Vos. Maar August houdt helemaal niet van verrassingen... Wat zou Suus van plan zijn? Komt dat wel goed?
3-5
Prentenboek van het jaar 2024
Keywords: Vriendschap; Bang zijn