Handboek taalgericht vakonderwijs - Hajer, Maaike, 1958-; Meestringa, Theun, 1952- (Bussum : Uitgeverij Coutinho, 2020)
Praktisch handboek voor docenten in het voortgezet onderwijs om taalontwikkeling van veelal allochtone leerlingen in het vakonderwijs te integreren.
Keywords: Didactiek; Taalgericht vakonderwijs