Slimmer onderwijs met AI : Een handreiking voor docenten en andere onderwijsprofessionals - Schildkamp, Kim, ....- (Drenthe : Npuls, 2023)
De kansen en risico’s van Artificial Intelligence (AI) maken veel los in de onderwijssector. Er wordt volop gebruik van gemaakt en tegelijkertijd is nog lang niet alles bekend en bestaan er veel misvattingen over. Tijd voor een magazine vol informatie en inspiratie voor docenten en andere onderwijsprofessionals! In het magazine Slimmer onderwijs met AI vind je praktische tips voor in de klas, interviews met vooraanstaande experts, achtergrondverhalen en inspirerende voorbeelden van AI in het onderwijs. Diverse thema’s komen aan bod, waaronder AI toepassen in het onderwijs, AI en toetsing, ethiek, richtlijnen en beleid.
Keywords: AI; Artificial Intelligence; Onderwijs