Cruise & Style : Het tijdschrift voor cruiseliefhebbers - Beckx Media (Beerse : Beckx Management, 2024)
CRUISE & STYLE magazine is ideaal voor first time & ervaren cruisers. Exclusieve reportages, beoordelingen (nieuwe) cruiseschepen, unieke vaarroutes, waardevolle tips wat te doen in aanleghavens, getuigenissen, speciale aanbiedingen en lifestyle.
Keywords: Cruisereizen; Reizen; Toerisme