Terra Rossa - Neven, An, ....-; Boeykens, Hans, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Al lange tijd zijn ruimtevaarders op zoek naar een tweede aarde. En Terra Rossa bleek de ideale kandidaat. Ze werd al in 2011 ontdekt door telescopen. En sinds enkele jaren worden er mondjesmaat mensen naar ginder gestuurd. Vooral wetenschappers. Onze gezinnen zullen de eerste gewone burgers zijn die de oversteek maken.
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Ruimtewezens