De bakwedstrijd - Nollet, Marie, 1987-; Thiry, Frédéric, ....-; Vanleeuw, Hanne, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Maxim, Micha en Mier volgen bakles bij een beroemde banketbakster. Ze zet de kinderen aan om deel te nemen aan een bakwedstrijd. Ook Tina, een klasgenoot van het trio doet mee. Erg aardig is ze niet, maar haar baksels zijn perfect! De kinderen schrijven zich in voor de wedstrijd. Wie gaat er met de hoofdprijs aan de haal?
AVI M6
Genre: realistisch
Vierde leerjaar
Keywords: Leesboeken; Lager onderwijs