Op de latten / De schat - Falzar, ....-; Simoen, Jan, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Op de latten(strip): Robbe en Bas zijn op skivakantie. Ze gaan naar de skischool. Daar maken ze kennis met Kobe. Hij kan al heel goed skiën! Hij lacht bas de hele tijd uit. En dan komt de verwaande Kobe in de problemen - De schat (verhaal): Indiana Maxis een echte avonturier. Op een dag vindt hij een schatkaart. Hij gaat op zoek.
AVI-E4
Keywords: Leesboeken Lager Onderwijs