Wat moet ik met een sok? - Minne, Brigitte, ....-; Galesloot, Eva, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Bas is jarig. Hij krijgt een paar sokken. Daar is hij niet zo blij mee. Wat kun je daar nu mee doen?
Leesreeks voor het 1e en 2e leerjaar - AVI M3 AVI M4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.
Keywords: Feest