Is het voor een cijfer? : hoe jongeren meer kunnen leren met minder stress - Visser, Johannes, ....- ([Amsterdam] : De Correspondent, 2023)
Jongeren ervaren steeds meer stress door school. Niet zo gek, want scholen zijn cijferfabrieken geworden. En dat is rampzalig voor de motivatie en het welzijn van leerlingen. In dit bevlogen pleidooi laat Johannes Visser zien hoe scholen in de ban raakten van cijfers en hoe het onderwijs jongeren beter kan motiveren. Een must-read voor iedereen die zich zorgen maakt over de toekomst van het onderwijs.
Keywords: Didactiek; Onderwijs; Secundair onderwijs