Projectmanagement : projectmatig werken in de praktijk - Grit, Roel, ....- (Groningen : Noordhoff, 2023)
Projectmanagement laat studenten op een unieke en laagdrempelige manier kennismaken met projectmatig werken om projecten succesvol aan te pakken. Niet alleen in het bedrijfsleven, ook in het onderwijs worden steeds meer werkzaamheden projectmatig aangepakt, denk aan uitgebreide studieopdrachten, interne projecten en projecten tijdens stage en afstuderen. Dankzij de bij het boek behorende online flitscolleges is de docent veelal meer inspirator of motivator. De insteek van het boek is zeer praktijkgericht en gaat uit van een speciaal door de auteur ontwikkeld ‘plan van aanpak’. Aan de hand van achter in het boek opgenomen opdrachten werken groepjes van twee à drie studenten aan een plan van aanpak en een managementsamenvatting. Ook kan gekozen worden voor een ‘echte’ opdracht voor een onderneming of een van de cases van de bijbehorende website.
Keywords: Projectmanagement