To boldly go where no one has gone before (Kortrijk : Howest, 2023)
boek aangeboden door de Howest Community aangeboden aan Lode De Geyter naar aanleiding van zijn afscheid als algemeen directeur van Howest
Keywords: Geschiedenis; Howest