Het is oké om kwaad te zijn op het kapitalisme - Sanders, Bernie, ....-; Nichols, John, ....-; Verhagen, Manon, ....- ([Voorschoten] : Bot uitgevers, 2023)
Een uiteenzetting van de politieke standpunten van de Amerikaans senator (1941) en een kritiek op het kapitalisme. Sanders analyseert de destructieve aard van het kapitalistische systeem en betoogt dat onbegrensd kapitalisme verantwoordelijk is voor ongekende inkomens- en vermogensongelijkheid en het ondermijnen van de democratie. Hij pleit voor erkenning van economische rechten als mensenrechten en streeft naar een samenleving die een fatsoenlijke levensstandaard voor iedereen biedt. Aanjagend en informatief geschreven. Voor de meer geoefend lezer. Bernie Sanders (New York, 1941) is een Amerikaanse politicus en senator, en het langstzittende onafhankelijke lid van het Amerikaans Congres.
It's OK to be angry about capitalism
Keywords: Kapitalisme; Sociale rechtvaardigheid; Verenigde Staten