VBTL 5/6: van basis tot limiet : leerwerkboek : Uitgebreide analyse en algebra (Brugge : Die Keure, 2024)
Van Basis tot Limiet (VBTL) is een blended methode wiskunde. Al jaar en dag is VBTL gekend voor krachtig wiskundeonderwijs in Vlaanderen. De methode laat verschillende onderwijsstijlen en didactische aanpakken toe en stelt de expertise van de leerkracht centraal. Leerkrachtgestuurd onderwijs Competentiegericht en probleemoplossend denken Aandacht voor rekenvaardigheden, wiskundetaal en ICT Instructievideo’s Uitgebreid oefenaanbod
Keywords: Algebra; Didactiek Wiskunde; Secundair onderwijs; Uitgebreide analyse