Nando 5 : wiskunde met pit : D&A finaliteit STEM - ANALYSE. (Brugge : Die Keure, 2023)
Bevat: functies van de tweede graad - Problemen oplossen met tweedegraadsfuncties - Tweedegraadsvergelijkingen -De algemene sinusfunctie
Nando is de nieuwe methode wiskunde voor het secundair onderwijs van uitgeverij die Keure. De methode is er voor de 1e graad A-stroom en voor de 2e graad D- en D&A-finaliteit en voor de 3e graad D- en D&A-finaliteit, aangepast volgens de hervormingen van het secundair onderwijs. Nando is geschikt voor alle onderwijsnetten. Nando biedt vernieuwend en motiverend wiskundeonderwijs aan met een sterke focus op differentiatie. Nando is een wiskundemethode met pit. - met Vademecum
Keywords: Secundair onderwijs; Wiskunde