Waarom heeft niemand mij dit eerder verteld? - Smith, Julie, Dr., ....-; Koorman, Maria, ....- (Amsterdam : Luitingh-Sijthoff, 2023)
Gids met praktische tips over het omgaan met kwesties rondom geestelijke gezondheid in het dagelijks leven.
Keywords: Levenskunst; Mentale gezondheid