Freinetonderwijs : een eigen wijze van onderwijs - Tans, Jeroen, ....-; Nijs, Katrien, 1976- (Antwerpen : Gompel & Svacina, 2023)
Praktische gids voor (aankomend) leerkrachten in het basis- en voortgezet onderwijs over freinetonderwijs, een onderwijsvorm waarbij de eigen inbreng van het kind centraal staat. Met foto’s en illustraties.
Keywords: Freinetonderwijs