Kom nog even naar mij kijken straks - Van de Vendel, Edward, 1964- (Brussel : Luisterpuntbibliotheek, 2024)
Poëziegeschenk 2024 - Tien voorgelezen gedichten met als thema: "Wat betekent thuis zijn"?
Met de steun van Literatuur Vlaanderen - gedichten - Poëziecentrum Gent
Keywords: Poëzie