De vakantiereiziger : algemene reiskennis, vervoer, verblijf en verzekeringen, reissomberekeningen - ter Steege, B. W., ....- (Utrecht : Eburon, 2019)
Kleine reisbureaus of grote touroperators: allemaal vragen ze steeds beter opgeleide werknemers. Met deze zeer complete onderwijsmodule over vakantiereizen zijn de studenten en stagiaires uitstekend voorbereid op de hoge eisen die de moderne reisbranche stelt. Met De vakantiereiziger als lesmateriaal leren studenten hoe zij op deskundige wijze richting en inhoud kunnen geven aan de hectische en steeds veranderende praktijk van de internationale reiswereld. Op basis van op de praktijk gebaseerde 'cases', en door middel van vele vragen en opdrachten, verwerven zij de algemene kennis nodig voor de toeristische reismarkt. Ook raken zij vertrouwd met vervoermiddelen, verblijf en verzekeringen en leren zij hoe reissommen worden berekend. De vakantiereiziger stelt de student in staat om het diploma Verkoper Reizen te behalen. Er is rekening gehouden met (begeleide) zelfstudie.
Losbladig
Keywords: Reizen; Toerisme