They ask, You answer : / : win het vertrouwen van je klant en word de autoriteit van jouw markt. - Sheridan, Marcus, ....-; Navas-Brandt, Danielle, ....-; van Dijk, Brenda, ....- (S l. : BigBusinessPublishers, 2023)
Tegenwoordig wordt meer dan driekwart van de aankoopbeslissingen genomen louter op basis van online gevonden informatie. Als je met je bedrijf wilt groeien, moet je daarom online de autoriteit worden van jouw branche. Hoe win je het vertrouwen van je potentiële klanten? Door al hun vragen te beantwoorden en hun zorgen weg te nemen. Het inmiddels beproefde recept voor deze sales- en marketingstrategie heet They Ask, You Answer. In dit boek lees je waarom het werkt en hoe je het aanpakt in de praktijk. They Ask, You Answer verandert niet alleen jouw kijk op sales en marketing, maar maakt je organisatie ook veel klantgerichter. Verkopers en marketeers worden één team en krijgen er nieuwe energie en inspiratie van. Je wordt online veel beter gevonden en zou zomaar marktleider kunnen worden.
Keywords: Online marketing