Skunk : de geur van een destructief leven - Taghon, Geert, ....- (Leuven : Van Halewyck, 2019)
Een 17-jarige jongen komt na een traumatische jeugd in diverse inrichtingen terecht; hij wil maar een ding: als Skunk wraak nemen voor alle leed dat hem is aangedaan.
Keywords: Jeugdinstellingen; Roman; Trauma's.; Verwaarloosde kinderen