Scheten uit de schoorsteen : het kleine verhaal van klimaatverandering (omslag) - Ter Horst, Marc, ....-; Heiligers, Yoko, ....- (Haarlem : Gottmer, 2022)
Uitleg over klimaatverandering, met aandacht voor de oorzaken en de oplossingen. Informatief prentenboek met gekleurde illustraties. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.
Vanaf 5 jaar
Keywords: Klimaatverandering; Prentenboek; Natuur