Het fantastische bomen & plantenboek - Tallec, Olivier, ....- (Eke : De Eenhoorn, 2023)
Ontdek de gekste fantasiebomen en -planten zoals de snorrelaar, de kapstoktus, de stormstruik en de snotbloem. Prentenboek met humoristische gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
Vanaf 4 jaar
Le livre des plantes & arbres qui restent à découvrir
Keywords: Bomen en planten; Fantaseren; Natuur; Prentenboek