Sterke verhalen & hoe je ze schrijft : een epische gids voor jonge schrijvers - Stern, Rebecca, ....-; Faulkner, Grant, ....-; Reynolds, Jason, ....- (Alkmaar : Blossom Books, 2019)
Sterke verhalen & hoe je ze schrijft is een praktische gids voor alle beginnende auteurs met tips voor personages, plot en planning, en voor het vinden van je eigen stem. Tegelijkertijd is het ook een inspiratiebron, met peptalks van onder andere John Green, Marisse Meyer en Jason Reynolds. Dit boek is voor alle schrijvers in spe, voor iedereen die ervan droomt zijn verhalen op papier te zetten, maar nog niet weet waar te beginnen. Want iedereen heeft een verhaal dat het verdient om verteld te worden.
Brave the page
Keywords: Literaire techniek