Nelsons Ninjaboek : 20 trek- en duwspelletjes om samen met je kind te ravotten en het huis door te rollebollen - Van Bouchout, Laura, ....-; Truyen, Dieter, ....-; Thyssen, Emma, ....- (Leuven : Davidsfonds/Infodok, 2017)
Een potje ravotten is een boost voor de motorische en emotionele ontwikkeling van je kind. Want rollebollen is knuffelen, plezier maken en samenwerken. Nelsons trek- en duwspelletjes versterken de band tussen jou en je kind. Maar ook de rest van het gezin kan meespelen. Nelsons ninjaboek is een heerlijk speelboek om je hele lichaam te ontwikkelen en ongeremd contact te maken. Speel je mee?
Keywords: Bewegingsoefeningen