Danny Boy : over een stuntjongen met hoogtevrees - Vandereyken, Leen, ....- (Amsterdam : Horizon, 2021)
Vondeling Danny Boy (11) is in het circus opgevoed door stuntvrouw Rebella. Hĳ heeft hoogtevrees en is daarom kaartjesknipper. Kan Danny het circus redden door als levende kanonskogel op te treden? Vanaf ca. 10 jaar.
Keywords: Bang zijn; Circus; Hoogtevrees; Stuntjongen