Nout & ik in de razende ruimte - Doornberg-Puglisi, Fleur, ....-; Dijkstra, Aron, ....- (Amsterdam : Leopold, 2023)
Twee kinderen bedenken de Razende Ruimte, een plek waar je alleen naartoe kunt als je… dat moeten ze nog bedenken. De twee nemen hond Kwispel mee op avontuur, maar hij ontsnapt. Hoe vinden ze hem terug? Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 9 jaar.
Keywords: Fantasieverhaal