Meisjes en Sport : de meest inspirerende vrouwelijke atleten wereldwijd - Ignotofsky, Rachel, ....- (Kalmthout : Van Halewyck, 2018)
Vijftig portretten van succesvolle vrouwelijke sporters vanaf ca. 1900 tot nu, vooral uit de Verenigde Staten. Met getekende portretten in diverse steunkleuren. Vanaf ca. 13 jaar.
Keywords: Sportvrouwen; Sport