De koning zonder spierballen - Van Teunenbroek, Levina, ....-; Bruijn, Charlotte, ....- (Amsterdam : Van Holkema& Warendorf Uitgeverij Unieboek, 2023)
De koning heeft een heerlijk leven met zijn lieve koningin en slimme dochter. Alleen is hij een beetje lui geweest en nu past hij niet meer in zijn bubbelbad. Tijd om weer fit te worden! Prentenboek met vrolijke gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
Van de makers van "de ridder zonder billen"
Keywords: Prentenboek; Beweging-Sport; Koningen en koninginnen