Dino's en hoe ze te verstoppen - Bastiaen, Gheleyne, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2023)
Sam heeft een heel bijzonder huisdier: een dino! De twee zijn onafscheidelijk. Elke week verhuist Sam naar papa. Maar er is een probleem: papa vindt dino’s niets voor meisjes. Dus bedenkt Sam een plan om Dino stiekem mee te nemen. Maar is haar vriendje verstoppen wel een goed idee?
Keywords: Dinosaurussen; Familie