En de winnaar is... - Pirrone, Francesca, ....- (Hasselt : Clavis, 2023)
Varkentje doet mee aan een schilderwedstrijd. Maar oeps! Dan gebeurt er een ongelukje en lijkt al het harde werk voor niets. Kunnen de andere dieren Varkentje nog opvrolijken? Prentenboek met tekeningen in zwart-wit met sfeervolle kleuraccenten. Vanaf ca. 4 jaar.
Vanaf 4 jaar
Keywords: Winnen en verliezen; Schilderen; Vriendschap