Later als ik groot ben - Westera, Bette, 1958-; De Leeuw, Mattias, ....- (2021)
Een betoverend beeldverhaal over dromen en van dingen durven. Over het fijne van klein zijn en het spannende van groot worden.
3-5 jaar
Keywords: Prentenboek; Groot worden; Bang zijn; Durven