De zakenreiziger : luchtvaarttarieven en tickets, algemene reiskennis, vervoer, verblijf en verzekeringen, zakenreisbestemmingen - ter Steege, B. W., ....- (Utrecht : Eburon, 2023)
Reisbureaus die diensten en producten voor de zakelijke markt aanbieden vragen steeds beter opgeleide werknemers. Met deze zeer complete onderwijsmodule over zakenreizen zijn de studenten en stagiaires uitstekend voorbereid op de hoge eisen die de moderne reisbranche stelt.
Keywords: Toerisme