Gespreksleiding in groepsgesprekken en focusgroepen - Matthijssen, Marion, ....- (Amsterdam : Uitgeverij SWP, 2024)
Gespreksleiding in groepsgesprekken en focusgroepen is een zeer praktisch boek voor iedereen die als gespreksleider aan de slag wil. Het is zowel bedoeld voor een onderzoeker die focusgroeponderzoek gaat uitvoeren als voor degene die een andersoortig groepsgesprek begeleidt. Of het nu een workshop, focusgroep of een vergadering is, qua voorbereiding en uitvoering vragen deze bijeenkomsten om soortgelijke vaardigheden van de gespreksleider.
Keywords: Gespreksleiding