Een koud kunstje? : 25 mysteries uit de kunstgeschiedenis - Gallo, Ana, ....-; Escandell, Victor, ....- (Hasselt : Clavis, 2022)
Vijfentwintig mysteries uit de kunstgeschiedenis van de prehistorie tot de hedendaagse tijd, om zelf op te lossen of samen met anderen te spelen voor punten. Met oplossingen en stripachtige zwart-wittekeningen met enige steunkleuren. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Van 9-12 jaar
Keywords: Denkspelen; Kunst