Nelsons speelboek : 52 weken spelplezier samen met je kleuter - Van Bouchout, Laura, ....-; Taeymans, Rika, ....-; Demeulenaere, Leen, ....-; Thyssen, Emma, ....- (Antwerpen : Davidsfonds/Infodok, 2019)
Spelend leer je je kleuter pas echt kennen. Bovendien laadt niets de batterij van kinderen zo goed op als onverdeelde aandacht en fysieke aanraking van hun maam of papa, als is het maar even! Pluk samen elk weekend één spel uit dit bladerboek en geniet van een vast momentje jij-en-ik. Zo bouw je een hechte band op met je kleuter en geef je een boost aan zijn creativiteit, motorische ontwikkeling en sociale vaardigheden.
3-5
Keywords: Bewegingsoefeningen