Als een vossenstaart op een landkaart : dierenverhalen - Wille, Riet, 1954-; De Bruyn, Sassafras, ....- (Eke : De Eenhoorn, 2022)
In deze uitnodigende selectie dierenfabels van over de hele wereld maak je kennis met de reiger uit India die vissen fopt, volg je de race tussen de zalm en de roodbaars uit Lapland en luister je naar het wiegelied van de sneeuwgors uit Rusland. Waar de verhalen ook vandaan komen, de vos blijkt altijd wel bekend te staan om zijn slimme streken.
6-8
Keywords: Dierenverhalen