Olifant ondersteboven - De Kinder, Jan, 1964- (Eke : De Eenhoorn, 2022)
Konijn zoekt zijn beste vriend. Hij is er niet. Olifant is verdrietig. Hij staat op zijn kop en verstopt zich onder een stapel takken. Konijn probeert er alles aan te doen om dat verdriet weg te nemen. Niets lijkt te lukken... Beetje bij beetje ontdooit Olifant, want zijn vriend geeft niet op. Een warm verhaal over verdriet en hoe daarmee om te gaan. En over vriendschap. Met speelse verwijzingen naar het circus.
3-5
Keywords: Verdrietig zijn