Vol vol sport : een prentenboek vol sport en spel - Garibal, Alexandra, ....-; Bielinsky, Claudia, ....-; Tinga, Floor, ....- (Eke : De Eenhoorn, 2023)
Ben je er een klaar voor? We gaan sporten en spelen! Met dit boek hoef jij je niet meer te vervelen. Hou je van roeien? Of wil je liever stoeien? Of je nu klimt, zwemt of rent: ALLES is even leuk. In dit boek ontdek je meer dan 200 soorten sport en spel. Je traint je spieren met plezier. Doe je mee?
3-5
Plein plein plein de sports
Keywords: Beweging-Sport