Expeditie Stad : 40 zoektochten om mee(r) buiten te komen - Devos, Sarah, ....- (Antwerpen : Davidsfonds/Infodok, 2023)
Ik zoek, ik zoek... Iets geks! Iets grappigs! Iets groens! Misschien wel een spoor van een dier? Een bijzonder verkeersbord? Een spinnetje. Een fontein. Of toch liever een fossiel van 300 miljoen jaar oud? Bingo! Dankzij dit zoektochtenboek bekijk je de stad met héél andere ogen, want geloof ons, er zit zo veel meer verstopt in de stad dan je denkt.
6-8
Keywords: Zoektochten